Ligging

Klein Domein ligt in de kindvriendelijke groene wijk Randwyck, in Maastricht, aan een autovrije straat.
Ons huis is aangepast volgens de normen van de GGD.

In het huis

De leefruimte heeft een rustige uitstraling. Hier wordt gespeeld, geknutseld en gezellig samen gegeten. Natuurlijke materialen komen terug in het speel-en ontdekmateriaal voor kinderen. Gevonden schatten uit de natuur nemen we regelmatig mee naar binnen om mee te spelen en ontdekken of om er iets moois mee te maken. Ook voor kleine beestjes als slakken, rupsen en kikkervisjes maken we binnen een tijdelijk 'huisje' om te onderzoeken hoe ze leven.


In de tuin

De buitenruimte is een knusse, overzichtelijke tuin, waarin baby's en peuters veilig kunnen spelen. Er is een verzameling materialen te vinden die leiden tot exploratie en ontdekken. Zo kunnen we heerlijke taartjes bakken in de tuinkeuken, de mini-moestuin verzorgen, ervaren waar de zintuigenbak mee gevuld is, schatzoeken in het zand, mergelhakken, krijttekeningen maken, eitjes rapen bij de 'pluchen-kip' en spelen met de waterbaan en het hooipaard. Ook losse materialen zijn aanwezig, zoals takken, boomstronken, stenen, potten, pannen, lepels en kwasten waardoor spel eindeloos kan variëren. 


In de buurt

Achter ons huis is een park waar we rennen tussen de bomen, ons verstoppen tussen de struiken, struinen door het hoge gras, klimmen en klauteren. We vinden er de mooiste bladeren, ruiken aan bloemen, stampen door de plassen, begroeten de schapen, tellen de wilde konijntjes en natuurlijk zijn er ook speeltuintjes om even van de glijbaan te glijden.


Kom je ook naar Klein Domein?

Ben je enthousiast?
Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Stuur een mailtje naar y.pijnenburg@gmail.com .